Tankpassen opnieuw toewijzen

Lire en Français

U kunt meer dan één tankpas aan een voertuig toewijzen. Een tankpas kan echter maar aan één voertuig worden toegewezen.

Om een tankpas opnieuw toe te wijzen, moet u het volgende doen:

Stap 1

• Ga naar Beheer > Integraties.
  • Zoek de relevante brandstofleverancier.
  • Klik op BEHEREN.

OF

• Ga naar Marketplace.
  • Selecteer de relevante brandstofleverancier.
  • Klik op INTEGRATIE BEHEREN.

Stap 2

• Zoek het relevante brandstofaccount.
  • Klik in de kolom ACTIES op het icoon met drie puntjes.
  • Selecteer Tankpassen beheren.
  • Zoek de tankpas die u opnieuw wilt toewijzen.
  • Klik op het icoon met drie puntjes en selecteer Tankpas opnieuw toewijzen.
  • Kies een voertuig uit het vervolgkeuzemenu.
  • Klik op OPNIEUW TOEWIJZEN.

U krijgt een melding dat de tankpas aan het voertuig is toegewezen.

Opmerking: U kunt de startdatum niet veranderen wanneer u een tankpas opnieuw toewijst. De startdatum is standaard op vandaag ingesteld.