Geschiedenis servicerecords bekijken

Klik in van het scherm Wagenparkservice op Herinneringen om het tabblad Herinneringen te openen.

Het tabblad Geschiedenis vermeldt voltooide services en bevat zowel geplande als eenmalige services.

Het is standaard ingesteld dat alleen u de verslagen kunt bekijken. Als u een beheerder bent, kunt u het selectievakje Alle voertuigen weergeven aanvinken om de servicerecords van alle voertuigen waar u toegang toe heeft, weer te geven.

Om de lijst Geschiedenis op voertuig te filteren, klikt u op de pijl omlaag down_arrow.pngin het veld Voertuig en selecteert u vervolgens een voertuig uit de vervolgkeuzelijst.

Om de lijst Geschiedenis te filteren op serviceplannen of eenmalige services, klikt u op de pijl omlaag down_arrow.pngin het veld Naam service en selecteert u "Alle serviceplannen" of "Eenmalige serviceplannen" uit de vervolgkeuzelijst.