Een eenmalig servicerecord aanmaken

Eenmalige servicerecords worden op het tabblad Geschiedenis weergegeven.

Eenmalige servicerecords van een voertuig zijn zichtbaar voor alle gebruikers met toegang tot Wagenparkservice en dat voertuig.

1. Klik op Geschiedenis om het tabblad Geschiedenis te openen.
  2. Klik op de knop EENMALIG SERVICERECORD AANMAKEN. Het dialoogvenster Eenmalige service wordt geopend.
  3. Typ ten minste drie tekens van de voertuignaam in het veld Voertuignaam (verplicht) en druk vervolgens op Enter om het voertuig te zoeken.
  4. Selecteer het voertuig uit de lijst zoekresultaten.
  5. Vul de resterende velden in. Het veld Datum voltooiing service is verplicht.
    Voer ten minste drie tekens van de locatienaam in om het veld Locatie in te vullen en druk vervolgens op Enter om de locatie te zoeken.
  6. Klik op Opslaan.