Afspraken verwijderen

Eenmalige afspraken

U kunt een eenmalige afspraak verwijderen, die gepland staat om slechts één keer plaats te vinden. U kunt dit alleen doen als de afspraak nog niet naar een monteur is verzonden.

Volg deze stappen om de afspraak te verwijderen:

1. Selecteer in de planner de afspraak die u wilt verwijderen.
  2. Klik in het venster op de drie puntjes onder elkaar (zoals aangegeven in de afbeelding hieronder).
  3. Selecteer Verwijderen.
  4. Bevestig de verwijdering in het pop-upvenster.

Alle notities en bijlagen gerelateerd aan deze afspraak worden verwijderd.

Eenmalige afspraak in een herhalende reeks

U kunt een eenmalige afspraak verwijderen die deel uitmaakt van een herhalende reeks. U kunt dit alleen doen als de afspraak nog niet naar een monteur is verzonden.

Volg deze stappen om de afspraak te verwijderen:

1. Klik in de Taakplanner op de afsprakenkaart van de herhaaldelijke afspraak die u wilt verwijderen.
    Naast de terugkerende afspraken staat het pictogram .
  2. Klik in het venster op de drie puntjes onder elkaar (zoals aangegeven in de afbeelding hieronder).
  3. Selecteer Verwijderen.
  4. Bevestig de verwijdering in het pop-upvenster.

Alle notities en bijlagen gerelateerd aan deze afspraak worden verwijderd.