Gebruikers, monteurs en groepen beheren

Afhankelijk van uw machtigingen kunt u:

• Gebruikers, monteurs en groepen beheren
  • Monteurs en groepen aanmaken

Gebruikers, monteurs en groepen beheren

1. Selecteer in de planner het instellingenpictogram om naar Accountinstellingen te gaan.

2. Kies in het zijmenu: Gebruikers, Monteurs of Groepen.

Gebruikers beheren

Klik in het zijmenu op Gebruikers > gedeelte Gebruikers en rollen in Reveal. U wordt nu geleid naar het beheergedeelte van Reveal waar u kunt kiezen om een nieuwe gebruiker aan te maken, meerdere gebruikers uit te nodigen of een lijst met gebruikers te bekijken.

Monteurs aanmaken en beheren

Klik in het zijmenu op Monteurs > gedeelte Bestuurders/monteurs in Reveal en kies of u een nieuwe bestuurder/monteur wilt aanmaken of een lijst met bestuurders/monteurs wilt bekijken.

Groepen aanmaken en beheren

Klik in het zijmenu op Groepen > gedeelte Groepen in Reveal en kies Groepen beheren. Hier kunt u uw groepen bekijken en bewerken.

In de accountinstellingen kunt u informatie bekijken over het volgende:

Klantmeldingen bewerken

Monteurmeldingen bewerken