Live Alarmen Overzicht

Alarmen geven u actuele meldingen voor belangrijke gebeurtenissen gerelateerd aan bestuurders en voertuigen. Deze gebeurtenissen kunnen variëren van onrustig rijgedrag zoals hard remmen tot een melding over een late start.

De regels voor elk alarm kunnen zo worden ingesteld dat u, uw bestuurders, Reveal-gebruikers, beheerders of zelfs personen die Reveal niet gebruiken, een melding ontvangen wanneer er ongeval is geweest. Het instellen van regels en het inschakelen van een alarm staat bekend als het maken van een Alarmbeleid.

Meldingen kunnen worden ontvangen op het scherm in Reveal, op de Reveal Manager-app, per e-mail en per sms-bericht.

Meer informatie over het beheren van alarmen.

Meer informatie over het beheren van meldingen.

Live Alarmen Overzicht

Wanneer u Alarmen opent vanuit het hoofdmenu in Reveal, zal het tabblad Overzicht weergegeven worden. Daarnaast wordt een tabblad Alarmlogboek en een tabblad Beleidsregels weergegeven. U kunt een alarmbeleid aanmaken vanuit één van deze tabbladen.

Het tabblad Overzicht geeft een overzicht weer in tegels van de ontvangen meldingen van al uw alarmbeleidsregels voor de geselecteerde tijdsperiode.

Om alarmen te ontvangen, moet u alarmbeleidsregels instellen.

Om te beheren wat in dit overzicht van uw meldingen wordt weergegeven, moet u een tijdsperiode kiezen. De standaardinstelling toont alarmen vanaf Vandaag, gesorteerd op Vaakst geactiveerd.

Elke tegel op het scherm geeft een verschillend door u ingesteld alarmbeleid weer en geeft een overzicht weer van het alarmbeleid voor de gekozen tijdsperiode.

Een tegeloverzicht toont:

• De opgegeven naam van het alarm of de standaardnaam als u de naam niet bewerkt heeft.
  • Het aantal keer dat een alarm is geactiveerd binnen een bepaalde tijdsperiode.
  • Het aantal ongelezen alarmen wordt weergegeven door middel van een klein rood pictogram (Meer informatie over meldingen als gelezen markeren).
  • Het alarmtype.
  • De tijd en datum waarop het alarm voor het laatst was geactiveerd.

U kunt via elke tegel ook toegang krijgen tot een Beleidsoverzicht.

Meer informatie over het bewerken van de regels voor een bestaand beleid.

Beleidsoverzicht - Trends

Vanaf een tegel geeft de pagina Beleidsoverzicht een beknopte trend weer van het alarm en u kunt bekijken hoeveel van die alarmen geactiveerd zijn door uw bestuurders in de loop van de tijd, gesorteerd per week, maand of jaar.

Op de pagina Trends:

Selecteer de tijdsperiode die u wilt inspecteren. Een staafdiagram wordt weergegeven. Elke staaf geeft een bepaald aantal geactiveerde alarmen weer. Beweeg over de staaf om het exacte aantal te bekijken.

Onder het diagram, wordt een downloadbare lijst weergegeven met de hoogstgeplaatste bestuurders en het aantal alarmen dat ze geactiveerd hebben.

Als u Alarmlogboek selecteert, wordt er een lijst weergegeven met uw bestuurders en alle alarmen die ze geactiveerd hebben, met de meest recente bovenaan. Dit alarmlogboek geeft dezelfde informatie weer als het tabblad Alarmlogboek.

Vanaf de pagina trends, kunt u de regels bewerken van het alarmbeleid dat u inspecteert, door middel van de knop BEWERKEN in de rechterbovenhoek.