Offline werken

Lire en Français

De mobiele app Reveal Field kan nog wel gebruikt worden voor bepaalde functies wanneer u zich op een locatie bevindt waar uw mobiele apparaat slecht bereik heeft.
De app toont u dit bericht wanneer de offline modus wordt gebruikt:

Dit kunt u doen in offline modus

Taakinformatie weergeven
In offline modus kunt u het gedeelte Taakinformatie bekijken voor taken die al zijn verzonden en ontvangen toen de app nog in online modus werkte.
Als een taak aan u wordt toegewezen terwijl uw mobiele apparaat in offline modus staat, ontvangt u hierover een melding wanneer u weer online bent.

Taakstatus bijwerken
U kunt uw taakstatus bijwerken met de onderstaande tabbladen. De wijzigingen worden opgeslagen en bijgewerkt wanneer u weer online bent.

Foto's, aantekeningen en handtekeningen toevoegen
In de offline modus kunt u foto's, aantekeningen en handtekeningen toevoegen. Deze worden opgeslagen en zullen worden gesynchroniseerd wanneer de verbinding is hersteld.