Een voertuig toewijzen

Lire en Français

U kunt een voertuig aan uzelf toewijzen met de mobiele Reveal Field-app. Hiervoor moet u een monteur of bestuurder zijn en een voertuig hebben toegevoegd in Reveal.

Een voertuig toewijzen

1. Klik in de mobiele Reveal Field-app op het pictogram Menu.

2. Klik in het menu op VOERTUIG TOEWIJZEN.
    Als u pechhulp hebt ingeschakeld, kunt u ook klikken op de optie Pechhulp in het menu en vervolgens op VOERTUIG TOEWIJZEN.

3. Selecteer het voertuig dat u wilt besturen en klik op TOEWIJZEN.

4. Als u wordt gevraagd uw keuze te bevestigen, klikt u nogmaals op TOEWIJZEN. Het voertuig is nu aan u toegewezen.

De toewijzing van een voertuig ongedaan maken

1. Klik in de mobiele Reveal Field-app op het pictogram Menu.

2. Klik op TOEWIJZING VOERTUIG ONGEDAAN MAKEN

3. Selecteer het voertuig waarvoor u de toewijzing ongedaan wilt maken en klik op TOEWIJZING ONGEDAAN MAKEN.

4. Als u wordt gevraagd uw keuze te bevestigen, klikt u nogmaals op TOEWIJZING ONGEDAAN MAKEN. De toewijzing voor het voertuig is nu ongedaan gemaakt.

U kunt voertuigen toewijzen en toewijzingen ongedaan maken in de offline modus. De wijzigingen worden doorgevoerd in het systeem wanneer u weer online bent.