Tachograafbestuurders instellen

Lire en Français

Om de uren en pauzes van een bestuurder te kunnen volgen, moet u de bestuurder aanmaken in Reveal en het nummer van de bestuurderskaart voor de digitale tachograaf opgeven.

Een nieuwe tachograafbestuurder aanmaken:

1. Noteer de voornaam, achternaam en het kaartnummer van de bestuurder voor de digitale tachograaf.
  2. Klik in Reveal op uw gebruikersinitialen rechtsboven op de pagina.
  3. Klik op Beheer.
  4. Klik onder Bestuurders op Een nieuwe bestuurder aanmaken.

5. Voeg de Voornaam, Achternaam en Digitale tachograaf: nummer van de bestuurderskaart van de bestuurder toe. U kunt ook extra informatie toevoegen zoals rijbewijs en e-mailadres. Klik op OPSLAAN.