Tachograafvoertuigen instellen

Om de uren en pauzes van uw bestuurders te kunnen bijhouden bij gebruik van een specifiek voertuig, moet u in Reveal bevestigen dat er in het voertuig een digitale tachograaf is geïnstalleerd.

Een tachograafvoertuig instellen:

1. Ga na of er in het voertuig een digitale tachograaf is geïnstalleerd.

2. Klik in Reveal op uw gebruikersinitialen rechtsboven op de pagina.

3. Klik op Beheer.

4. Klik onder Voertuigen op Voertuiglijst.

5. Klik op het potloodpictogram naast het voertuig dat u wilt instellen.

6. Vink het selectievakje naast In het voertuig is een digitale tachograaf geïnstalleerd aan.